Sådan tilmelder du dig

Har du ambitioner om at blive en topsælger inden for affiliate marketing, giver vi dig her en enestående chance for at være med i vores affiliatekonkurrence. Her kan du både tjene penge via de salg, du skaffer gennem vores affiliatelinks og samtidig være drevet og motiveret af konkurrence, hvor der er solide præmier på højkant.

  1. Opret en profil hos Partner-Ads.
  2. Find Sengetids program her: https://www.partner-ads.com/dk/programinfo.php?id=5771
  3. Tryk “Ansøg”
  4. Send os en e-mail på martin@sengetid.dk med partnerid, website, navn og e-mail – så bliver du tilføjet til konkurrencen.

Herefter:

Tjen penge via gældende kanaler i henhold til vores affiliateprogram

For at komme med i kampen om de mange attraktive pengepræmier, skal du markedsføre dig via gældende kanaler i henhold til affiliateprogram. Her kan nævnes kanaler som blog, hjemmeside, webshop, landing page, Facebook, Instagram og Google AdWords.

Alt, der sælges gennem affiliatenetværket, bliver tracket grundigt, således at vi kan holde styr på de respektive partneres salg. Når du bliver en del af vores program, bliver du samtidig en del af et kompetent netværk, der ved alt om senge og tilbehør.

Konkurrencen er til for at skabe engagement og give en gulerod i forhold til at genere en masse salg. Det kommer os alle til gode – også forbrugerne i sidste ende, der får nogle produkter i særklasse.

Henvis kunder til os, og tjen selv gode penge på det

Ved hjælp af vores affiliateprogram kan du tjene ekstra penge ved siden af din hovedindkomst. Der er faktisk en del, der lever af affiliate marketing, da det har været på markedet længe og har opbygget et godt netværk og en god platform. Du bestemmer selv, hvor du markedsfører vores senge, men vi stiller krav til, hvordan du omtaler vores produkter.

Når du henviser et emne til os, der konverterer til et salg, modtager du 10% af salget. Kan du også se idéen med at lægge nogle ressourcer i vores program, så skynd dig at tilmelde dig. Vi kan hjælpe dig med at komme i gang, og du kan få assistance til både opsætning og og budskaber.

Attraktive præmier på højkant

Bliver du den i konkurrencen, der skaber den højeste omsætning i løbet af de første 6 måneder, modtager du en bonus på hele 16.000,-. Opnår du flest salg i periode, modtager du 5.000,-, og ved et største enkeltstående salg får du 4.000,-.

Disse præmier er selvfølgelig oveni det, du allerede har generet og fået betaling for. Vi kører også konkurrencer på månedsbasis, hvor du kan vinde 800,- for den højeste månedlige omsætning samt 400,- for det højeste salg for en enkelt ordre.

Tilmeld dig via tilmeldingsformularen på siden, så du kan begynde at tjene penge på affiliate allerede inden for få dage. Vi ser frem til at høre fra dig.