Rangliste

Her på siden får du et overblik over, hvem der ligger på vores rangliste i forhold til deltagere i vores affiliateprogram. Vi opdaterer løbende listen, så du kan se, hvor du befinder dig på listen og i konkurrencen. Har du ambitioner om at tjene penge på affiliate marketing inden for senge, giver vi dig her muligheden. Du bliver forhåbentligt en integreret del af ranglisten, fordi du er god til at sælge vores produkter – og du modtager god betaling for det.

Vi rangerer alle partnere efter forskellige parametre. Der er flere måder at vinde bonuspræmier på i vores affiliatekonkurrence. Der kører en konkurrence over 6 måneder samt for hver måned i de seks måneder. Inden for disse intervaller gælder det for dig om at genere så mange salg som overhovedet muligt. På din blog, hjemmeside, Facebook eller på en dedikeret affiliateside.

Deltagere/stilling

Sidst opdateret d. 3. August 2018 kl. 09:00
Data er baseret på affiliate indtjening skabt fra 1. februar til og med 31. juli 2018.

Rangering Deltagernavn
1 Daniel Østergaard
2 Rolf Hansen
3 Martin Jørgensen
4 PriceRunner Danmark
5 Nick Rasmussen
6 Philip Løvland
7 Gustav Hassert
8 Jakob Kvorning
9 Simon Andersen
10 Peter Alexanian
11 Erik Hejlskov
12 TechParken
13 Thomas Hansen

Månedspræmier

Februar
Højeste omsætning: Philip Løvland
Flest salg: Rolf Hansen

Marts
Højeste omsætning: Rolf Hansen
Flest salg: Pricerunner

April
Højeste omsætning: Daniel Østergaard
Flest salg: Pricerunner

Maj
Højeste omsætning: Pricerunner
Flest salg: Martin Jørgensen

Juni
Højeste omsætning: Daniel Østergaard
Flest salg: Martin Jørgensen

Juli
Højeste omsætning: Daniel Østergaard
Flest salg: Martin Jørgensen

Kom til tops på vores liste

Vi har flere sultne partnere, der hjælper med at udbrede kendskabet til Sengetid.dk og vores mange unikke produkter. Vil du til tops på vores affiliaterangliste, så bliv en del af vores netværk. Sengemarkedet er stadig ungt, og der er derfor gode muligheder for dig at være frontrunner og skabe en god indtægt. Henvis så mange som muligt til os, som ender med at blive betalende kunder, og se dig selv stige til tops.

Du kan vinde helt op til 16.000,-, hvis du er den, der vinder konkurrencen, der løber i hele 6 måneder. Vi er hele tiden på udkig efter nye, energiske affiliate marketers, som har kendskab til markedsføring og godt indhold. For det er i den grad det gode og konverteringsparate indhold, der tiltrækker kunderne og sørger for, at de klikker og ender med at købe.

På ranglisten er du listet med navn. Vi angiver ikke omsætning og antal salg. Det er med til at fremme konkurrencen og gøre det mere spændende at skabe flere salg. Du ved kun, at dine konkurrenter gør det bedre end dig, hvis de rangerer over – og så er det bare i gang med at få lagt nogle affiliatelinks op med noget godt og værdiskabende indhold.

Tilmeld dig vores affiliateprogram

Vil du være en del af vores affiliateprogram, ser vi frem til at høre fra dig. Vi har valgt at kaste os over senge, da det er et marked, vi selv brænder for. Har du interesse inden for senge og tilbehør, er du måske vores næste topsælger. Du tjener helt basalt penge på at henvise kunder via det gode indhold på din side, og når folk klikker og køber hos os, tjener du penge. Du viser dem altså, hvor døren til den gode seng er – så klarer vi resten for dig.

Mangler du lidt ekstra penge, har du her en enestående mulighed for at drage bedre nytte af den trafik, du måske allerede har til din personlige blog. Og vi hjælper dig endda med at tjene penge og giver sparring, da vi gerne vil have, at du lykkes. Har du succes, har vi det nemlig også.