Præmier

Der er gode præmier at vinde ved at være den bedste affiliate marketer hos os. Vi belønner dig med nogle attraktive bonusser, som gør det lidt mere spændende at yde en ekstra indsats for at henvise kunder til os. Vi har den tilgang, at vi lige så godt begge to kan tjene godt på det her, og at vores kunder får nogle senge i rigtig høj kvalitet, som i øvrigt er lavet i Danmark af danske specialister.

Vores præmier er fordelt således, at vi kører efter en 6 måneders konkurrence samt med konkurrencer i hver måned.

Efter 6 måneder:

Hovedpræmien for højeste omsætning lyder på 16.000,-

Flest salg er på 5.000,-

Største enkelte salg giver 4.000,-

Kreative præmie giver 4.000,-

Hver måned:

Højeste omsætning giver 800,-

Flest salg giver 400,-

Solid motivationsfaktor

Affiliate marketing er en nem måde at tjene ekstra penge på, hvis du har lidt forståelse for markedsføring. Har du fx en blog, der er velbesøgt, har du jo allerede trafikken. Dine læsere vil derfor blive eksponeret for dine affiliatelinks, som for hvert et salg giver dig 10% af salgsværdien. Det er det noget af en gulerod og en rigtig solid motivationsfaktor.

Kan du finde ud af at skrive om senge, og kender du værdien af det skrevne og ord af godt content, der skaber engagement og interaktion, kan du meget vel være en den, der løber med hovedpræmien på 16.000,-. Oven i tjener du jo stadig penge på hvert et salg, du skaber for os, hvilket jo bare er ekstra rart at kunne varme dig med nogle penge her fra vores affiliatekonkurrence.

Få hjælp til at nå dine mål

Som affiliatepartner har du en klar interesse i at give flest mulige henvisninger. Men vi har som annoncør og et klart incitament til at hjælpe dig til at nå dine mål. Et godt og tæt samarbejde skaber grobund for de bedste resultater. Vi kender vores egne produkter udenad og vil gerne hjælpe dig med at forstå dem lige så vel. Godt indhold på din blog, hjemmeside eller sociale profiler er det, der er med at løfte omsætningen for os begge. Jo flere, der synes, dit indhold er interessant og klikker på dine affiliatelinks, des flere er tilbøjelige til at konvertere til et salg.

Har du brug for hjælp til sparring, så du kan gøre dig forhåbninger om at få del i vores præmier som en gudsbenådet sælger, er det bare om at kontakte os. Har du behov for at prøve vores senge af, så du ved, hvad du skal skrive om, er det også en mulighed at få en lille lur i en eller flere af dem. Ved at blive partner i vores affiliateprogram kan du altså både tjene 10% af hvert et salg i vores webshop samt gøre krav på de lukrative præmier, hvis du sælger mest.

Er du klar til at blive en affiliate marketer med succes, som tjener gode penge ved siden af dit job eller studie? Så tilmeld dig, og vær en del af vores netværk og med i konkurrencen om de fantastiske præmier.