Om Sengetid

Sengeaffiliate.dk er en affiliateside for Sengetid.dk. Vi er en relativt ny webshop, der forhandler et stort udvalg af danske kvalitetssenge. Vi har allerede opnået stor succes i 2017, hvor salget er gået strygende. Men vi har store vækstambitioner og er derfor begivet os i kast med affiliate marketing, som også er en af vores store passioner.

Gennem vores affiliatenetværk vil vide gerne skabe større opmærksomhed omkring vores brand, som allerede er ved at være etableret på det danske marked. En reklame i bedste sendetid på TV2 har blandt andet fået danskernes øjne op for vores solide senge, som virkelig er fremstillet i høj kvalitet på en dansk fabrik af danske håndværkere, der kan deres kram.

Vi går meget op i, at tingene er ordentlige, og at vores senge er holdbare, slidstærke og ikke mindst giver en formidabel søvn. Vi ved, at vores senge og tilbehør alene kan skabe begejstring hos forbrugerne. Men via affiliate marketing kan vi nå endnu bredere ud og være med til forsyne Hr. og Fru Danmark med lækre senge, som giver den ønskede søvn.

Alle fortjener en god seng

Forestil dig, at vi tilbringer godt og vel en tredjedel af vores liv i en seng. Folk bruger rask væk et par hundrede tusinde på en bil, som de måske kører i en times tid om dagen. Vi har det syn på det, at man skal have en seng, der passer helt perfekt til en og som kan imødekomme ens behov. Du kan være med til at få vores senge ud i offentligheden på din hjemmeside, personlige blog eller måske Facebook. Har du allerede et godt kendskab til affiliate, og vil du gerne skrive om senge og de fordele, der er ved at vælge en god seng, er det dig, vi leder efter.

Vi er af den overbevisning, at alle fortjener en solid seng. Derfor anvender vi udelukkende nogle af markedets bedste og mest solide materialer. Vi får dem fremstillet på en fabrik i Jylland under ordnede forhold. Vi står 100% inde for kvaliteten og giver endda op til 25 års garanti på nogle af sengene. Og så får du naturligvis de bedste motorer til din elevationsseng, da vi benytter danske Linak.

Et affiliatenetværk, der skaber værdi

Der er måske mange affiliatenetværk, der synes, at de skaber værdi. Men en gedigen seng er da virkelig noget, der gør, at man står veludhvilet op om morgenen og kan klare hverdagens strabadser. Vi synes, at vores affiliatenetværk er et af de vigtigste overhovedet, fordi det samtidig er med til at give slutbrugeren et godt produkt, der holder i mange og giver en formidabel søvn.

Vil du hjælpe os med at skabe værdi for vores kunder, så bliv en del af vores affiliatenetværk, og tjen penge på hvert en henvisning til vores webshop, der bliver til et salg. God forståelse for, hvad en god seng gør for en, og hvordan du beskriver det er naturligvis en rigtig stor fordel. Vi hjælper dig gerne i gang og kan sparre med dig undervejs, da din succes også er vores succes.